Eksotisk Frukt Kensington Mango - KENSINGTON MANGO ØKOLOGISK
Den har en oval og avlang form, skallet kan være rødt, gult eller grønt. Fruktkjøttet er gult og saftig, og inni er steinen stor. Høsten skjer fra slutten av vinteren til tidlig vår, og varierer fra land til land, derfor er det et produkt som alltid er tilgjengelig og blant de mest utbredte.
EFFEKTER
Mango er en god kilde til vitamin C, vitaminer, mineraler og kostfiber, og har betennelsesdempende, antitumor og blodtrykksenkende egenskaper.
I KJØKKENET
Mango brukes i mange oppskrifter, inkludert sauser, i noen oppskrifter med reker og sjømat, eller som tilbehør, i vegansk sushi eller i mangokake, samt i mange andre desserter. Den brukes først og fremst som fruktjuice eller som urtete, i smoothies eller juice. Det er også en utmerket syltetøy.
NÆRINGSINFORMASJON
Mango har et høyt energiverdi og består hovedsakelig av karbohydrater, proteiner og lipider.